Бордова игра

Защо Quiztion?

Планирането и организирането на фирмени събитие може да бъде доста стресиращо. Трябва да се вземе предвид, че на това събитие ще има много хора с различни характери. Всички тези характери ще бъдат заедно на едно място и ще се очаква от тях да се социализират. Това е доста по-различно от разговорите в офиса. Когато се планират фирмени партита, Ви трябва събитие, което да сплоти хората и да ги обедини в обща кауза. Едно от най-добрите неща за фирмено събитие е организирането на куиз вечер. Quiztion идеален за тази цел. Куиз играта ще сплоти служителите, ще помогне за разчупването на леда между тях и ще бъде помнена дълго време след края на фирменото парти.


Сплотяване на екипа

Чували сме много и различни видове игри за тийм билдинги в работната среда. Те се правят с цел сплотяване на екипа и вдигане на отборния дух, карайки хората да работят за обща цел. Основната идея на куиз игрите е да сплоти хората в забавна обстановка. Служителите на фирмите работят заедно, за да отгатват въпроси, състезават се в приятелска обстановка и се забавляват - основните компоненти на една тривия вечер.

Разчупване на леда между служителите

Може да бъде много трудно да се разчупи леда на фирменото парти. Хората са склонни да говорят единствено и само за работа. Това може да превърне фирменото парти в много скучно събитие. Трябва да успееш да преминеш отвъд обичайната работа среда. Това позволява на служителите да изградят истински връзки извън работното място. Куиз играта е чудесен начин да бъде разчупен леда между служителите, за да си говорят за неща, извън работата. Служителите трябва да работят заедно, за да отговарят на въпросите. Трябва да са бързи и отговорите понякога няма да са най-професионалните. Това позволява да излезе истинската, човешка страна у всеки един. Така фирменото парти несъмнено ще се превърне в приятно време за служителите.


Нека служителите се чувстват удобно

Комфортът трябва да е цел номер едно на фирменото събитие. Цялата идея на планирането на фирмено парти е да дадеш на служителите си ден извън офиса. Това е шанс да им се отблагодариш за добре свършената работа и шанс те да прекарат повече време заедно извън работното място. Трябва да се чувстват удобно, за да извлекат максимума от фирменото парти. Чрез организирането на куиз игра не е трудно да достигнеш искания комфорт. Тези игри са забавни, вълнуващи и позволява на хората да се отпуснат и прекарат добре.